avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... În perioada 10 februarie 1986 - 31 martie 2001 am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

În perioada 10 februarie 1986 - 31 martie 2001 am lucrat ca ...

În perioada 10 februarie 1986 - 31 martie 2001 am lucrat ca informatician la PETROM SA (în acea perioadă se numea Întreprinderea pentru Livrarea Produselor Petroliere I.L.P.P., aflată în subordinea Centralei pentru Distribuirea Produselor Petroliere, C.D.P.P.). Cum pot solicita încadrarea în grupa 2 de muncă în acest interval, întrucât am lucrat 8 ore/zi în fața ecranului de calculator.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:25, 13 Iulie 2022
Ca sa beneficiati de grupa de munca, la data respectiva firma trebuia sa intocmeasca (in 1990 pentru perioada 1986-1990 si apoi anual), documentatii pe locuri de munca, sa avizeze ITM locurile de munca incadrate in grupa de munca si firma sa va nominalizeze prin decizie interna ca beneficiar de grupa de munca.
Cereti firmei detinatoare de arhiva sa va elibereze adeverinta ca ati lucrat in grupa de munca.
Solicitați aici adeverinta
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu dacă am lucrat la stb în perioada 1980-si 1989 ca electrician ... Vlaicu Marian Vlaicu Marian Eu dacă am lucrat la STB în perioada 1980-si 1989 ca electrician am dreptul la grupa a2a și la ce lege ma încadrez mulțumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea nevoie de ajutor, tatal meu a lucrat in ... FlorinPascondea FlorinPascondea Buna ziua , as avea nevoie de ajutor , tatal meu a lucrat in perioada 14.03.1977 -01.03.1986 la Trustul Energo Construct in Oravita. As dori sa aflu in ce ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice legate de pensii crisanvasile crisanvasile Am facut o sesizare la Petrom-OMV ptr.eliberarea unei adeverinte precum ca am activat in cadrul acestei companii 35 ani in conditii deosebite de munca ... (vezi toată discuția)