avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sunt sanse sa scap cu amenda la 0.44 in aer expirat si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sunt sanse sa scap cu amenda la 0.44 in aer expirat si 1.01 la ...

Sunt sanse sa scap cu amenda la 0.44 in aer expirat si 1.01 la prima proba in sange si 0.67 la a doua? Tin sa mentionez ca dosarul e de 3 ani, din august 2019. Ma gandesc ca poate se ia in considerare si timpul ce a trecut cum ca s-ar mai atenua pedeapsa.Am fost oprit de
politie fara sa fi fost accident,victime,pagube materiale s.a.m.d.
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2022
oakleyokey, utilizator
Cel mai recent răspuns: oakleyokey , utilizator 14:59, 9 August 2022
Am semnat pe 14 procesul verbal de aducere la cunostina a invinuirii in fata politistului anchetator si am devenit din suspect in inculpat si astfel am avut dreptul sa depun la parchet o cerere de initiere a unui acord de recunoastere a vinovatiei.In cerere am cerut renuntarea la aplicarea pedepsei.Doamna procuror m-a sunat astazi si mi-a spus ca dansa doreste un acord de amanare a pedepsei,ceea ce este tot favorabil in sensul ca imi pot capata dreptul de a conduce mai rapid si ca nu o sa am cazier si e mult mai rapid decat prin a urma calea instantei (proces) si mi-a spus sa ma gandesc ca alta solutie nu propune ca asa e la Sectotul 4 si solutie de renuntare la Sectorul 4 nu exista…Am cateva intrebari,una este daca in acordul de recunoastere a vinovatiei o sa se specifice ce pedeapsa propune(amenda,amenda plus inchisoare,etc) sau decide instanta mai exact ce pedeapsa sa fie amanata?!Si doi la mana,pe timpul de incercare de 2 ani de la amanarea pedepsei daca sunt condamnat pentru o fapta care s-a petrecut inainte de sentinta tribunalului de amanare a pedepsei daca se anuleaza amanatea pedepsei.Mai precis in urma cu doi ani am fost implicat intr-o altercatie iar unul dintre cei implicati si-a scos certificat de 40 de zile si imi cere daune sau ma vrea in judecata si ma gandesc ca daca nu ii dau bani si justitia e oarba si vrea sa imi dea suspendare nu mai imi poate da din cauza ca am amanarea pedepsei in acest caz.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca mergeti pe procedura simplificata, nu se poate solicita.

Ultima modificare: Marți, 2 August 2022
oakleyokey, utilizator

Doamna procuror vrea sa imi dea amanarea pedepsei de 8 luni de inchisoare….30 ore in folosul comunitatii,probatiune pe 2 ani in care sa si semnez…trebuie sa iau decizia pana maine…
oakleyokey a scris:

Am semnat pe 14 procesul verbal de aducere la cunostina a invinuirii in fata politistului anchetator si am devenit din suspect in inculpat si astfel am avut dreptul sa depun la parchet o cerere de initiere a unui acord de recunoastere a vinovatiei.In cerere am cerut renuntarea la aplicarea pedepsei.Doamna procuror m-a sunat astazi si mi-a spus ca dansa doreste un acord de amanare a pedepsei,ceea ce este tot favorabil in sensul ca imi pot capata dreptul de a conduce mai rapid si ca nu o sa am cazier si e mult mai rapid decat prin a urma calea instantei (proces) si mi-a spus sa ma gandesc ca alta solutie nu propune ca asa e la Sectotul 4 si solutie de renuntare la Sectorul 4 nu exista…Am cateva intrebari,una este daca in acordul de recunoastere a vinovatiei o sa se specifice ce pedeapsa propune(amenda,amenda plus inchisoare,etc) sau decide instanta mai exact ce pedeapsa sa fie amanata?!Si doi la mana,pe timpul de incercare de 2 ani de la amanarea pedepsei daca sunt condamnat pentru o fapta care s-a petrecut inainte de sentinta tribunalului de amanare a pedepsei daca se anuleaza amanatea pedepsei.Mai precis in urma cu doi ani am fost implicat intr-o altercatie iar unul dintre cei implicati si-a scos certificat de 40 de zile si imi cere daune sau ma vrea in judecata si ma gandesc ca daca nu ii dau bani si justitia e oarba si vrea sa imi dea suspendare nu mai imi poate da din cauza ca am amanarea pedepsei in acest caz.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca mergeti pe procedura simplificata, nu se poate solicita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmeaza sa fac un acord cu procuratura de amanare a pedepsei ... oakleyokey oakleyokey Urmeaza sa fac un acord cu procuratura de amanare a pedepsei pentru alcool la volan intr-un dosar ce treneaza de 3 ani desi nu sunt victime si alcoolemia este ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool la volan - in cautare de avocat specializat adrianvvv adrianvvv Va salut. Sunt Adrian, am 29 de ani, si locuiesc in Bucuresti. Am fost oprit anul trecut de politie la sfarsitul lunii mai de un echipaj de politie. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! Francesco20 Francesco20 As dori sa știu cât costa un set de analize consum substanțe psihoactive. Mulțumesc! (vezi toată discuția)