avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit comunicare cum ca mi s-au dat trei luni de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit comunicare cum ca mi s-au dat trei luni de suspendare ...

Am primit comunicare cum ca mi s-au dat trei luni de suspendare pentru permis datorita faptului ca am doua abateri in mai putin de 6 luni de zile. Prima a fost pentru radar si alta pentru depasire pe linie continua. Intrebarea mea este daca mai am dreptul aa depun o contestatie impotriva ultimului proces verbal cu toate dovezil ce le la indemana?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:54, 13 Iulie 2022
Aveti dreptul daca nu au trecut cele 15 zile, de la data intocmirii PV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis neluion neluion Buna Ziua M-a fost suspendat permisul de conducere pentru o asa zisa depasire pe linia continua .Politia din localitatea respectiva nu era dotata cu ... (vezi toată discuția)
Depasire viteza legala pe drum cu restrictie cu 61km/h retinere permis 90 zile? maarkyM maarkyM Buna ziua,azi am depasit,fara intentie,nici nu stiu cu cat...masina de radar neinscriptionata venea din sens opus ,in afara localitatii dar pe un sector de ... (vezi toată discuția)
Contestatie suspendare permis auto ioanmariusmoisa ioanmariusmoisa In seara zile de 19.09.2013 ma deplasam spre Timisoara, iar in loc Vetel din jud Hunedoara am fost oprit de politie pe motiv ca am depasit neregulamentar. Insa ... (vezi toată discuția)