avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorii

Am o speta:
A - institutie publica(primarie) are de recuperat de la o societate comerciala- B- o datorie la plata inpozitului local de x lei; societatea -B- are de incasat de la o alta institutie publica (primarie)-C-o suma de bani. Cum poate institutia publica -A- sa recupereze datoria, eventual direct de la C?
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 20:15, 18 Ianuarie 2010
incercati sa faceti un protocol de compensare in 3, stingeti datoria comuna si stabiliti diferenta de plata:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mandat- inregistrare carabela_anca carabela_anca O societate straina A vinde marfa unei societati B din Romania. Aceasta presteaza un serviciu unei societati C din Romania. Societatea A si societatea C sunt ... (vezi toată discuția)
Oug 88/2010 ginac ginac Lucrari de constructii executate si nedecontate de 2 ani ptr. o institutie de invatamant . Se pote aplica compensarea . (vezi toată discuția)
Cesiunea de creanta visi visi Buna ziua! Am si eu o speta in legatura cu contractul de cesiune de creanta. A-institutie publica are o datorie la B-societate comerciala. B are o datorie ... (vezi toată discuția)