avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum judecati situația? Am fost la ANAF BOTOȘANI și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum judecati situația? Am fost la ANAF BOTOȘANI și mi -a luat ...

Cum judecati situația? Am fost la ANAF BOTOȘANI și mi -a luat 6 milioane pe un certificat de rezidenta fiscala care se eliberează gratuit.I -am spus doamnei de acolo ca vreau sa recuperez niște impozit din străinătate pe 2 luni și mi-a spus ca se poate, gen m-a mințit pe față pt ca impozitul se poate obține doar dacă ești angajat (nici eu nu știam, am aflat tot de pe internet ca m-a mințit)nu înseamnă infracțiune?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2022
florif666, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:11, 16 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
aveti chitanta?
Da

adriandimitriu a scris:

aveti chitanta?

Am chitanță. Durează 3 secunde sa eliberezi o chitanță indiferent de cerință. Problema este ca nu trebuia sa îmi ia bani .De asemenea, trebuia sa îmi spună ca îmi da certificat de rezidenta fiscala, nu sa ma minta ca îmi cauta avocat recuperare impozit și nici măcar asta nu a făcut,mi-a dat nr unei secretare și secretara după ce a eliberat certificatul de rezidenta fiscala mi a zis ca ea nu se ocupa de impozit și mi a dat nr telefon avocat
pe chitanta nu scrie si ce reprezinta suma platita? poate aveati o datorie restanta
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iulie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal calytul calytul in cat timp se elibereaza certificatul fiscal unde scrie si ce articol? (vezi toată discuția)
Cat timp dureaza sa iei certificat de grefa pentru permis retinut EuEmi EuEmi Buna ziua. Am si eu o intrebare? Stiti cumva cam cat dureaza sa ridici certificat de grefa pentru a putea ridica permisul de conducere retinut pentru alcool la ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal LarisaBuse LarisaBuse Buna seara! Am nevoie de putin ajutor, va rog frumos! Eu am facut cadastrul la casa din nou, deoarece de la primarie,acum multi ani am primit doar planul de ... (vezi toată discuția)