avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Am si eu o întrebare dacă se poate sa mi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Am si eu o întrebare dacă se poate sa mi răspundeți: ...

Buna ziua! Am si eu o întrebare dacă se poate sa mi răspundeți:
- am un copil in vârsta de 18 luni cu certificat și pașaport românesc pe numele sotului semnat de acesta, copilul fiind din alta relatie. Pot călători cu pașaportul acestuia deși in Uk au fost întocmite toate procedurile de schimbare a tatălui pe certificatul englezesc și am hotărâre de introducere a tatălui biologic pe certificatul de naștere englezesc?
Certificatul englezesc este cu toate datele corecte dar am apelat la ambasada pentru un nou certificat românesc iar aceștia mi-au zis ca trebuie o hotărâre din instanța din România pentru a putea sa fac aceasta schimbare.
Doresc sa călătoresc in Romania pentru a începe procedura de schimbare a tatălului biologic pe actele copilului. As putea sa ma folosesc de hotărârea din uk pentru aceasta procedura sau trebuie sa apelez la instanța in România pentru tagada paternității?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Bună vin și eu cu o întrebare am un copil de un an și șapte ... Iulian Adam Iulian Adam Bună vin și eu cu o întrebare am un copil de un An și șapte luni născut în marea britanie uk fata e trecută pe numele meu de tată pe certificatul ... (vezi toată discuția)
Casatorita in uk Mirabela fedeles Mirabela fedeles Buna as dori sa stiu daca sunt casatorita in uk dar voi avea un copil cu un alt barbat il voi putea trece i certificatul de nastere pe tatal biologic ti sa ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de naștere britanic în care figurează tatăl biologic, nu soțul mamei Alexa-891 Alexa-891 Buna ziua am și eu o întrebare de curând am născut in uk eu in acte sunt căsătorită cu altcineva încă dar de câțiva ani suntem separați eu am un ... (vezi toată discuția)