avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... proprire cont- Buna ziua am lucrat in Danemarca si am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

proprire cont- Buna ziua am lucrat in Danemarca si am primit banii de concediu ...

Buna ziua am lucrat in Danemarca si am primit banii de concediu pe anul trecut aici in tara in cont banca am o proprire pe cont ce vreau sa stiu se pot face proprire pe toti banii de concediu in virament de specifica ca sant bani de concediu de la finante din Danemarca

Alte discuții în legătură

Bani vacanta dk si salar neplatit t8mazo t8mazo Buna ziua. Am lucrat in danemarca iar dupa un an e dreptul tau sa iti ceri banii de vacanta. adica 12,5% din fiecare salar din respectivul an. In aprilie i-am ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf stefania2000 stefania2000 Buna ziua, Am avut poprire pe contul societatii ,poprire infiintata in 26.05.La sfarsitul lunii mai suma poprita ar fi putut fi virata la finante pentru ca ... (vezi toată discuția)
Card de credit - restanta mai mare de 3 ani. m1rc3a m1rc3a Buna ziua, Am primit un card de credit in lei anexat la un credit in euro acum 4 ani. Am epuizat limita de credit, si am platit cateva rate la cardul ... (vezi toată discuția)