avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, Am avut o inundație în bloc, prin ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, Am avut o inundație în bloc, prin spargerea unei ...

Buna seara,
Am avut o inundație în bloc.... s-a spart o conducta intr-un apartament, înainte de contorul de apă. S-a inundat tot parterul și subsolul!
Va rog, daca îmi puteți spune cine va plăti această apă, având în vedere că nu a trecut prin contorul de apă al apartamentului?
Va mulțumesc, cu recunoștință pentru orice lămurire.
RD
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2022
reli.dragan@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:18, 15 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca spartura e pe partea de instalatie a apartamentului, o platiti dvs. Daca nu (fiind pe parte comuna) se imparte la toti proprietarii, pe numar de persoane.
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2022
latka, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiind vorba despre instalatie individuala dupa T-ul de bransament din instalatia parte comuna,c/v apa este suportata de catre proprietarul apartamentului care detine obligatia legala sa asigure starea tehnica a instalatiei din proprietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alimentare cu apa rece lemia50 lemia50 Buna seara.As vrea sa intreb urmatoarele: 1 . Teava de alimentare cu apa rece a unui apartament(ma refer la segmentul cuprins intre conducta verticala si ... (vezi toată discuția)
Cine suporta cheltuielile? sch sch O garsoniera de la parterul unui bloc are, prin constructie, alimentare INDIVIDUALA de apa rece si calda. Cine plateste inlocuirea acestor conducte uzate, care ... (vezi toată discuția)
Conducta furnzorului de caldura la subsolul asociatiei LILI25 LILI25 Intr-un bloc de 3 scari sunt 3 asociatii de proprietari, care au fost infiintate acum 15 ani. Inainte era o singura asociatie pentru tot blocul. Furnizorul de ... (vezi toată discuția)