avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! care va fi procesul pentru urmatoarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! care va fi procesul pentru urmatoarea situatie: angajata ...

Buna ziua! care va fi procesul pentru urmatoarea situatie:
angajata cu contract pe perioada determinata pana in ianuarie 2023, ramane insarcinata in octombrie-noiembrie 2022 si anunta sarcina in decembrie.
Intrebari:
1.angajatorul poate sa hotarasca sa nu mai reinoiasca un alt ctr, fie el pe determinata sau nedeterminata?
2.daca se continua din ian.2023 cu un nou ctr de determinata-ce se va intampla cu indeminzatia de crestere copil? cam care va fi valoare acesteia(daca mama nu va mai avea practic un ctr de munca activ)?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil- calcul contract intrerupt madanet madanet Buna ziua! Am lucrat fara intrerupere, in cadrul a 3 companii in perioada dec 2018- aprilie 2023. Contractul ultimei companii a incetat brusc in data de 4 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am fost in concediu de creștere copil până în ... Elenq Elenq Buna ziua ! Am fost in concediu de creștere copil până în data de 5 februarie 2022.Pe.perioqda concediului firma la care lucram și-a schimbat sediul în ... (vezi toată discuția)
Maternitate și concediu creștere copil. beneficiez dacă am avut întrerupere contractuală? TimisE TimisE Bună ziua, aș dori să știu cum este calculat concediul pentru creșterea copilului și concediul prenatal și postnatal. Idea este că pe data de 8 ... (vezi toată discuția)