Bună ziua, aș dori să știu cum este calculat concediul pentru creșterea copilului și concediul prenatal și postnatal.
Idea este că pe data de 8 decembrie am ajuns să îmi dau demisia. Acum m-am angajat din nou, dar am avut o întrerupere de 3 luni. Aș dori să știu dacă o să beneficiez de de maternitate în cazul în care am avut o întrerupere de 3 luni în ultimele 24 de luni.
Adică, pe scurt:
Ianuarie 2022 - Decembrie 2022 - angajata
Decembrie 2022 - Martie 2023 intrerupere de contract
Martie 2023 - Angajata
Decembrie - se naste copilul
In cazul acesta as beneficia de concediu pentru crestere a copilului? Cele 12 luni trebuie sa fie consecutive? Pentru Maternitate la fel, as avea dreptul la acest beneficiu daca daca nu ar fi 12 luni consecutive?
Multumesc
ianuarie 2022- decembrie 2023 este perioada eligibila pentru dvs.
perioade luate in calcul : ianuarie - decembrie 2022 (12 luni) martie - decembrie 2023 (10 luni) ..total 22 luni
In speta, veti beneficia de CCC.. cele 12 luni nu trebuie sa fie consecutive... pentru dvs : martie - decembrie 2023 si noiembrie - decembrie 2022 sunt perioadele exacte care se iau in calcul.
Prenatal
alina102
buna ziua ,am si eu o intrebare la dvs sunt insarcinata in 5 luni jumate si sunt angajata incepand cu data de 09 septembrie 2013 iar data aproximativa cand voi ... (vezi toată discuția)