avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. În școală avem în acest moment ocupate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. În școală avem în acest moment ocupate astfel ...

Bună ziua.
În școală avem în acest moment ocupate astfel : eu am 0,5 normă de pedagog și 0.5 normă un alt pedagog. S-a mai scos la concurs înainte de 1 iulie încă un post cu titulatura de ” 1 post ” NU 0,5 + 0,5 . Dacă eu solicit 0,5 normă de pedagog și colega mea solicită 0,5 normă pedagog, chiar dacă postul a fost scos cu titulatura de 1 post, se poate ? Fiecare pe 0,5 cât mai are nevoie ? Mulțumim.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 15 Iulie 2022
Nu se poate...postul este pentru norma intreaga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare prin diminuare pisicat pisicat sunt angajata in invatamant pe 1 norma intr-o scoala a venit din ISJ o adresa care spune ca se diminueaza aceasta norma cu 0,5 care va trece la o gradinita ... (vezi toată discuția)
Intregire norma neacsu_dorinel neacsu_dorinel Buna ziua Sunt secretar cu 0.5 norma intr-o scoala gimnaziala din mediul rural, printr-o intamplare nefericita am ramas fara fochist, ca sa-mi pot completa ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii Nico leta Nico leta Buna ziua, Situatia se prezinta astfel: institutia publica organizeaza concurs pentru ocuparea unui post intreg, vacant, de executie, pe perioada ... (vezi toată discuția)