Mulțumesc pentru răspuns. Vă pripiți însă cu constatările. Mama mea a vândut o casă pe care eu am achitat-o integral cu bani munciți în afară țării. A păpat toți banii. A vândut casa socrilor și a păpat toți banii, A vândut casa bunicii mele și a plecat din București într-un orășel de provincie pentru a mai păpa ceva bani. Încă un "amănunt" mama nu a cumulat nici 10 ani de muncă cu acte pentru a avea o pensie și primește pensie de urmaș după soțul decedat. Încă un amănunt - mama mea m-a dat și afară din casa pe care a cumparat-o cu banii mei. Cu toate astea eu i-am făcut succesiunea după soțul decedat ( tatăl meu vitreg ) pe cheltuiala mea. Cheltuielile de înmormântare a sotului le-am suportat tot eu.
N-as vrea să mai continui totuși. Poate nici nu trebuia să dau atâtea detalii însă mă deranjează că puneți etichete fără să cunoașteți situația. Eu am pus doar o întrebare și așteptam doar răspuns. Am primit răspunsuri și vă mulțumesc tuturor.
M-am lămurit.
Toate cele bune vă doresc !
ibn a scris:
Inteleg ca vreti sa mosteniti fara sa va deranjati si sa o ingrijiti. E cam greu doar sa iei fara sa dai ceva in schimb. Ingrijiti-o dvs si veti avea apartamentul. Cand va muri veti mosteni..........soldul.