avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua. Am inchiriat un apartament unei persoane ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua. Am inchiriat un apartament unei persoane fizice.Contractul ...

Buna ziua.
Am inchiriat un apartament unei persoane fizice.Contractul facut intre firma mea ( societate de inchiriere bunuri proprii ) si acea persoana a expirat la data de 12,07,2022.Persoana respectiva nu doreste sa elibereze apartamentul.Politia zice ca nu e treaba lor.Actionarea in judecata o fac pe persoana fizica sau pe persoana juridica (prin intermediul unui avocat ) ? Sunt si alte modalitati ?
Va multumesc .
Probabil aveti un comodat intre persoana fizicaz(proprietar) si persosna juridica care inchiriaza.Actiunea.o formuleaza persoana juridica prin reprezentant legal,alte variante nu există daca nu pleacă de buna voie.. Discutati cu un av pt a rezolva rapid problerma...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat cu drept de subinchiriere? matesa matesa buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice? daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)
Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)