avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, vreau sa cumpar o masina de la o persoana ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, vreau sa cumpar o masina de la o persoana fizica, ...

Buna ziua,
vreau sa cumpar o masina de la o persoana fizica, adusa din Germania. Masina este adusa de cateva luni, nu are RAR-ul facut, sta in tarcul proprietarului, impreuna cu alte masini aduse. cand am vorbit cu proprietarul, acesta mi-a spus ca vrea sa inmatriculez masina direct pe numele meu. Eu am actul de identititate in alt judet decat proprietarul. Se poate inmatricula direct pe numele meu? Cum ramane cu fiscalul?
Eu i-am spus ca nu ii dau nici un ban pana nu am toate actele in regula pentru inmatricularea definitiva.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:54, 19 Iulie 2022
care fiscal? in acest caz, dvs veti fi importatorul direct. insa e necesar ca masina sa fi fost adusa in tara cu mai putin de 30 zile inainte
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce acte trebuie sa fiu atenta atunci cand cumpar o masina din germania? allyynnutza allyynnutza Ma gandesc sa achizitionez o masina adusa din Germania si apoi s-o inmatriculez in RO. La ce acte trebuie sa fiu atenta in momentul incheierii contractului? Ma ... (vezi toată discuția)
Problema administratia financiara inmatriculare masina adrianivanciu adrianivanciu Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Vreau sa achizitionez o masina de la o prietena care a cumparat masina de curand de la cineva care a cumparat-o din ... (vezi toată discuția)
Luare in evidenta auto adus din ue alecs22 alecs22 buna ziua, am cumparat o masina acum aproape 3 ani si nu am luat-o in evidenta. Masina dupa cam 3 luni a ramas in garaj pentru ca mi-am luat alta masina ... (vezi toată discuția)