avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acte calatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acte calatorie

Buna ziua,
doresc sa aflu daca doi parinti divortati, care doresc sa mearga impreuna cu copilul lor in concediu in strainatate in UE, mai au nevoie de hartia aceea de imputernicire a celuilalt parinte. Fiind impreuna presupun ca nu dar e mai bine sa aflam si un raspuns de aici pentru a nu avea o surpriza la vama ca nu au toate actele la ei. Trebuie sa aiba si actul de divort? Toti trei au pasaport valabil. Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 17 Iulie 2022
ileana-carmen, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:03, 17 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveţi nevoie de nimic, doar de paşaportul copilului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă minorul iese din tara (nu contează unde) însoțit de ambii părinți, nu este nevoie de declarație de călătorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire minor in afara tarii gigelas gigelas Buna ziua, Dupa un divort cu 2 minori,instanta a dispus incredintarea copiilor la ambii parinti,cate unu la fiecare. Hotararea este definitiva si ... (vezi toată discuția)
Pasaport biometric laur006 laur006 conform legislatiei romane actuale,pasaportul diplomatic este sau nu biometric ??? (vezi toată discuția)
Divortata - parasirea tzarii cu minorul hompyandreea hompyandreea :sorry:Am si eu rugaminte.Ar putea cineva sa,mi raspunda dak pot parasi tara cu minorul in varsta de 4 ani?Sunt divortata si pe hotararea de divort scrie k ... (vezi toată discuția)