avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura pentru cumparare teren - Buna ziua, am nevoie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura pentru cumparare teren - Buna ziua, am nevoie de o procura pt cumparare teren, eu locuiesc ...

Buna ziua, am nevoie de o procura pt cumparare teren, eu locuiesc in Seattle US si as vrea sa fac o procura in care sa o imputernicesc pe verisoara mea sa ma reprezinte pt cumpararea unui teren.
Puteti sa-mi spuneti va rog daca se poate face online, eu nu pot sa ma prezint la notariat, cum ar trebuii sa procedam in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:07, 18 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Va trebui sa mergeti la ambasada/ consulat pt a-i face procura verisoarei, apoi i-o trimiteti in original

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , as vrea sa intreb daca pot vinde un teren cu pasaport ... dama cu flori dama cu flori buna seara , as vrea sa intreb daca pot vinde un teren cu pasaport (am expirat bi).sunt in italia si nu stiu cum as putea proceda. as vrea sa stiu ce acte ... (vezi toată discuția)
Succesiune tudor_11 tudor_11 am deschis succesiunea dupa bunica pentru o casa si curte la tara si 6000 m extravilan. am convenit cu restul mostenitorilor ,contra unei sume de bani sa-mi ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la dreptul de mostenitor CelenaW CelenaW tatal a murit luna trecuta, noi suntem 3 frati care nu ne intelegem si eu nu sunt in tara. nu stiu pe ce nume este casa in care locuiesc parintii . mama este ... (vezi toată discuția)