avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... BUNA ZIUA, Un salariat cu handicap grav cu asistent ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

BUNA ZIUA, Un salariat cu handicap grav cu asistent personal, ...

BUNA ZIUA,
Un salariat cu handicap grav cu asistent personal, conform decizie de incadrare in grad de handicap poate sa mai vina la serviciu, avem un coleg care vine zilnic cu masina personala si beneficiaza de toate drepturile, program scurt, scutire impozit. Va multumesc anticipat, pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Angajat cu grad de handicap accentuat permanent maryandra maryandra Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoane cu handicap costy_generalu costy_generalu Am i intretinere fata mea care a implinit 18 ani si este persoana cu handicap accentuat.dupa 12 ani de gr 1 la majorat au constatat domnii de la comisie ca sa ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pe masina si apartament septy septy as dori sa stiu daca in cazul sotiei care are in grija fetita cu handicap grav este sau nu obligata sa plateasca impozitul pe masina si pe apartament.mentionez ... (vezi toată discuția)