avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nelamurire cazare/gratuitate camin
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nelamurire cazare/gratuitate camin

Buna ziua! Conform legislatiei in vigoare am inteles ca in calitate de student orfan de un parinte as beneficia de gratuitate la cazarea la camin ca student. Insa metodologia universitatii UMF Carol Davila, unde as vrea sa fac a a doua facultate, prevede ca studentii care fac a doua facultate la ei nu primesc loc la camin dar si ca orfanii reprezinta caz social. In acest caz legislatia nu ar trebui sa prevaleze? Nu stiu daca pot primi loc in camin.

Alte discuții în legătură

Drepturile studentului orfan. bună ziua. care sunt drepturile ... MarilenaR MarilenaR Drepturile studentului orfan. Bună ziua. Care sunt drepturile unui student rămas orfan de un parinte? Frecventează cursurile. Are 21 ani. Pensie? ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate transfera studentul de la o facultate la alta? caraghe caraghe as dori sa stiu daca este posibil transferul unui student de la o facultate de medicina privata, acreditata ,din bucuresti, la o alta de medicina de stat ,tot ... (vezi toată discuția)
Prima angajare ca student inga07 inga07 Buna ziua! In prezent sunt studenta a facultatii de medicina din cadrul UMF\"Carol Davila\" Bucuresti. In urma unui interviu stabilit cu un angajator din ... (vezi toată discuția)