avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal postnatal. Buna ziua, in 04.martie m ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal postnatal. Buna ziua, in 04.martie m am angajat ...

Concediu prenatal postnatal.
Buna ziua, in 04.martie m am angajat cu norma intreaga, iar jobul anterior l-am pastrat cu contract 2 h. A venit timpul sa intru in concediu prenatal. Intru la ambele firme.? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie prenatal si concediu cresterea copilului alexutza_r_m alexutza_r_m Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Eu sunt angajata la o firma de stat cu norma intreaga. In acelasi timp, lucrez pe baza de contract si la alta firma. Acum ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare indemnizatie crestere copil gabrjela gabrjela Buna ziua, Ma intereseaza cateva informatii legate de acordarea indemnizatiei de crestere a copilului, anume : 1) Cf OUG nr.111/2010, Art. 2 (1) ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului flautella flautella Buna ziua.Sunt angajata ca artist instrumentist in Filarmonica ,cu norma de baza si profesor titular cu contract de munca pe perioada nedeterminata in ... (vezi toată discuția)