avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... In conditiile in care plafonul de aplicare al ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

In conditiile in care plafonul de aplicare al facilitatilor fiscale ...

In conditiile in care plafonul de aplicare al facilitatilor fiscale in sectorul constructiilor a fost redus de la 30000 lei la 10000 lei, inseamna ca cei care au salariul brut peste 10000 lei vor contribui automat la Pilon 2? Cei 3,75% se retin din suma care depaseste cei 10000 sau la tot brutul? Sau nu e obligatoriu?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:45, 23 Iulie 2022
cei care au salariul brut peste 10.000 lei pt diferenta va plati coa integrala la CAS de 25% .
Pt 10.000 lei se va plati cota redusa de 21.75 % sau prin optiune puteti plati 25% .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea contribuţiei la pensii cu 3,75% gina68 gina68 Salariaţii care beneficiaza de facilitatile fiscale pentru sectorul agricol și industria alimentară prevăzute în Codul fiscal, beneficiaza de reducerea ... (vezi toată discuția)
Dividende costicul costicul Am dividende in valoare de 111500 lei.Cand trebuie sa platesc impozitul si sa depun declaratia?Daca nu am bani in casa sau banca, pot sa le platesc esalonat? (vezi toată discuția)
Privind facilitățile fiscale și salariul diferențiat din ... MihaiV31 MihaiV31 Privind facilitățile fiscale și salariul diferențiat din domeniul construcțiilor, pentru aceste faciilitati sa fie aplicate trebuie ca angajatorul sa ... (vezi toată discuția)