avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Este legal \"relabelling\"-ul produselor textile?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Este legal "relabelling"-ul produselor textile?

Buna ziua.

Am o microintreprindere. Intentionez sa cumpar tricouri simple, fara model, cu eticheta detasabila (rip-off). Dupa aceea, sa le imprim un model, sa le adaug o eticheta noua (cu numele companiei mele) si sa le vand.

As dori sa stiu daca "relabelling"-ul este legal, nu pot gasi informatii privind acest aspect.

Va multumesc pentru timpul oferit!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:53, 21 Iulie 2022
Daca prin "eticheta detasabila" se intelege ca le cumperi "white-label", ele sunt prin definitie "re-label". Si nici nu cred ca este vreo lege in sensul in care este formulata intrebarea. Atata timp cat ai dreptul de la producator/distribuitor sa faci re-label, lucru pe care cred ca ar trebui sa-l stabilesti in prealabil, nu ar trebui sa fie nicio problema.
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2022
MrMakaveli, utilizator
Inscripționarea de confecții nu este contrafacere câtă vreme păstrați eticheta cu compoziția și originea inițială a produselor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema garantie ("consumabile") lifer lifer Am o problema legata de garantie. Este vorba despre o imprimanta cumparata acum citeva luni la care s-a defectat unul dintre cartusele cu cerneala (imprimanta ... (vezi toată discuția)
Ce lege se aplică în cazul furtului la cântar din supermarket-uri? Numby Numby Buna ziua, Nu gasest in dreptul civil nici o lege privind produsele neambalate sau fara o cantitate fixa. De exemplu: Daca un individ este descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Obligatia de plata echipamentului de lucru cristi s. cristi s. Avem urmatoarea situatie: angajatorul obliga fiecare angajat la angajare sa primeasca echipamente de lucru. Ei spun ca amortizarea acestoraa este intre 1-3 ani ... (vezi toată discuția)