avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, rog sa îmi precizați dacă la solicitare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, rog sa îmi precizați dacă la solicitare pensie ...

Bună ziua, rog sa îmi precizați dacă la solicitare pensie anticipata ,casa de pensii trebuie sa îmi retina cartea de munca în original.Daca da, ,în cazul în care ,nu doresc darea în plata a pensiei anticipate, pot solicita restituirea originalului cărții de munca? Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Adeverinte copii legalizate alina_25 alina_25 La depunerea dosarului de pensionare adeverintele de studiu contributie dupa 2011 etc pot fi depuse in copii legalizate ? Caci la casa de pensii din ... (vezi toată discuția)
Adeverinta catre casa de pensii Ank27 Ank27 Buna ziua! As dori sa aflu daca stie cineva cum era sistemul de depunere al declaratiilor de CAS prin 2003..Se depuneau cumva o data la 6 luni sau e o ... (vezi toată discuția)
Retragere dosar pensie In baza solicitarii salariatului am depus dosarul de pensionare ANTICIPATA. Dupa 1 luna salariatul solicita retragerea dosarului. Cum se procedeaza in acest ... (vezi toată discuția)