Buna ziua!
În urma divorțului intentat de fosta soție, tribunalul a hotărât ca eu sotul sa fiu reprezentantul legal al copilului în vârstă de 14 ani iar mama lui sa ii plătească pensie alimentara. Eu și copilul am rămas în casa in care am locuit iar fosta soție s-a mutat din casa înainte cu un an fata de pronunțarea divorțului. Împreună cu aceasta am cumpărat si construit o casa iar acum ea a deschis un proces de partaj.
As vrea sa știu ce se va întâmpla pentru ca documentele casei sunt:
- un act de vânzare cumpărare pe teren
- o schiță cadastrala a casei făcută pentru ca a trebuit la buletin iar cu aceasta schiță am declarat construcția la primarie și platesc impozit pe clădire
Întrebarea mea este , ce va urma, cum se va împărți având în vedere ca nu avem autorizație de construire pe clădire, nu avem cadastru, intabulare și nici carte funciară iar casa este construita în regim propriu de către mine, și mai țin sa precizez ca eu și copilul nu dorim ca aceasta casa sa se vândă și nici sa plecam de aici pentru ca eu cu mana mea am construit-o.
Mulțumesc!
Partaj dupa divort
monikas
Vreau si eu un raspuns in situatia urmatoare?
Eu vreau sa divortez si nu stiu cum sa procedez cu partajul.Mai exact, casa in care am locuit a fost a sotului ... (vezi toată discuția)