avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, In urma cu cativa ani am cumparat niste ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, In urma cu cativa ani am cumparat niste lemn de foc ...

Buna ziua,

In urma cu cativa ani am cumparat niste lemn de foc la casa pe care o detin intr-un sat prin oculul silvic. As dori sa utilizez acel lemn de foc intr-o alta localitate, la o alta proprietate pe care o detin. Care este procedura de transport a acelor lemne si care sunt documentele necesare pentru a face acest transport in 2022?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2022
Laura_BV, utilizator

Alte discuții în legătură

Confiscare lemne foc BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL Am urmatoarea situatie: in primavara acestui an am cumparat lemne pentru foc, pe care le-am depozitat in curtea parintilor in vederea uscarii si pregatirii ... (vezi toată discuția)
Posibila amenda in lipsa procesului verbal?? adrian_uzy adrian_uzy Buna ziua. Am si eu o mica problema cu care sper ca ma puteti ajuta. Aseara (20 iunie 2009) am fost la o iesire in padure cu niste prieteni. Acolo am facut ... (vezi toată discuția)
Lemne cumparate legal de la ocolul silvic-este normal ca politia sa vina acasa si sa solicite documente? nicolae1986 nicolae1986 Buna seara ,astazi am cumparat o masina de lemne legal cu documente de insotire ,nu am fost oprit in trafic de nimeni ,dupa 2 ore ma trezesc acasa cu politia ... (vezi toată discuția)