avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doresc sa stiu daca perioada in care cineva este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doresc sa stiu daca perioada in care cineva este angajat cu contract ...

Doresc sa stiu daca perioada in care cineva este angajat cu contract de voluntariat, perioada respectiva este recunoscuta ca si vechime in specialitatea studiilor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 21 Iulie 2022
Activitatea de voluntariat se consideră experiență profesională și/sau în specialitate, în funcție de tipul activității, dacă aceasta este realizată în domeniul studiilor absolvite.
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voluntariatul este vechime in specialitatea studiilor ? negreanalina negreanalina Doresc sa stiu daca perioada in care cineva este angajat cu contract de voluntariat la un ONG , perioada respectiva este recunoscuta ca si vechime in ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate dumitru_magda2002 dumitru_magda2002 Perioada lucrata in baza unui contract de voluntariat in specialitate se considera vechime in acea specialitate si se poate lua in considerare la angajarea pe ... (vezi toată discuția)
Legea voluntarului Anykha Anykha Buna ziua. Detin diploma de inginer in urma studiilor universitare si 11 ani vechime in domeniul de studiu (inginerie). De 2 ani am schimbat domeniul de ... (vezi toată discuția)