avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... De cate ori platesc CASS-ul?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

De cate ori platesc CASS-ul?

Am un srl microintreprindere unde suntem salariti dar si un if care depaseste 24 de salarii minime pentru fiecare membru al If ului. Eu de cate ori platesc CASS ul? Muncesc 24 ore pe zi?
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:40, 23 Iulie 2022
Din pacate statul ne impune sa platim CASS si ca salariat si ca activitate independenta ( daca depasim niste plafoane ) desi serviciile medicale sunt aceleasi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din activitati independente și dividende gabriela_iurascu gabriela_iurascu Buna ziua! O persoana obtine venituri din activitati independente de pe un PFA, dar si dividende din profitul unui srl. Pentru aceste venituri datoreaza CAS ... (vezi toată discuția)
Pfa cu angajat full time, daca mai trebuie sa plateasca contributii sociale in plus? CristiP112 CristiP112 Buna ziua, Am un PFA care in anul 2023 a realizat un profit intre 12 si 24 salarii minime brute. Pe acest PFA am un angajat care a fost plătit cu salariul ... (vezi toată discuția)
Vă rog frumos să mă ajutați. ce taxe trebuie ... Ionela Flory Ionela Flory Bună ziua! Vă rog frumos să mă ajutați. Ce taxe trebuie sa platesc daca am un job freelancer in Romania. Mentionez ca sunt cetatean italian si ... (vezi toată discuția)