avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Am 60 de ore de munca in folosul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Am 60 de ore de munca in folosul comunitatii, iar ...

Buna ziua. Am 60 de ore de munca in folosul comunitatii, iar din cate stiu am 180 de zile pentru a le completa. Intrebarea mea este, aceste 180 de zile incep de cand am primit prin posta instiintarea de la locul unde trebuie sa efectuez munca (in cazul meu salubrizare sector 5) sau din momentul in care s a inchis dosarul ?
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2022
Nita Cristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 14:46, 22 Iulie 2022
Vorbiti cu consilierul de probatiune desemnat. De obicei va instiinteaza despre toate aceste aspecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probatiune. sa traiti am o problema,am de efectuat 120 ore in ... bebe.pescaru@yahoo.com bebe.pescaru@yahoo.com PROBATIUNE.Sa traiti am o problema,am de efectuat 120 ore in folosul comunitatii si deja au trecut 5 luni de la definitiva,acum 4 luni am sunat si am vb. cu o ... (vezi toată discuția)
2 ani de probațiune. pot pleca la muncă în afara țării? bogdan8126 bogdan8126 Anul acesta la inceput am luat 8 luni cu suspendare prin hotarare definitiva,8 luni cu suspendare si 60 de zile in folosul comunitatii daca sanatatea imi ... (vezi toată discuția)