avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament! Dupa decesul unuia din soti nu s-a facut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament! Dupa decesul unuia din soti nu s-a facut succesiunea ...

Buna ziua! Dupa decesul unuia din soti nu s-a facut succesiunea iar sotul supravietuitor doreste sa faca testament unuia din cei doi copii, care il ingrijeste si locuieste cu el. Poate fi testamentul atacat? Ce cota poate primi al doilea mostenitor in acest caz?
Cel mai recent răspuns: 1966 , utilizator 20:59, 22 Iulie 2022
Multumesc mult pentru raspuns! Si da, stiu ca nu este act de proprietate si ca va trebui dezbatuta succesiunea. Sper doar ca fratele meu va reusi sa ajunga la un moment dat la notar pentru ca daca va tergiversa ca si pana acum va fi nevoie de actiune in instanta. Multumesc inca o data!
Multumesc mult dna avocat! O sa iau in considerare sugestia dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este actul cel mai potrivit pentru a putea beneficia de moștenirea unei familii (părinți și fiu)? BG BG Va rog sa-mi sugerati care este actul cel mai potrivit pentru a putea beneficia de mostenirea unei familii, dupa decesul proprietarilor si a fiului ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire in legatura cu bunurile imobile detinute de catre ... andre18 andre18 Am o nelamurire in legatura cu bunurile imobile detinute de catre bunicul meu.Dansul ne-a lasat mie si surorii mele testament in care ne declara legatare ... (vezi toată discuția)
Testament ionutyahoocoom ionutyahoocoom buna dimineata ...tatal meu inainte sa decedeze a lasat testament fratelui meu pe casa parinteasca si mai multe terenuri arabile fratele meu dezbate ... (vezi toată discuția)