avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Pot stabili temporar ca sediu al unui client, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Pot stabili temporar ca sediu al unui client, societate comerciala, biroul meu de lucru?

Articolul 3 litera h) din legea 91/1995 face posibila stabilirea temporară a sediului pentru societăţi comerciale la sediul profesional al avocatului. Mai exista prevederi suplimentare si in Statutul din 25/09/2004 la articolele 109-110.

Este clar ca sediul pentru societatea comerciala poate fi stabilit la sediul principal al avocatului.

Intrebarea este: se poate utiliza in acest scop si biroul de lucru?
Reformuland:
"sediul profesional" al unui avocat este compus din sediul principal, sediul (sediile) secundar(e) si biroul (birourile) de lucru?

Raspunsuri bazate pe practica ar fi apreciate.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nyl , utilizator 11:32, 19 Ianuarie 2010
Interesant!

Cred ca birourile sau biroul de lucru pot fi si la sediul principal cat si la sediul sau sediile secundare.
Nu stiu sa existe practica in acest sens...dar...
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, In momentul in care am infiintat SRL-ul pentru sediul social am ales sa inchei un contract de asistenta juridica pe o perioada de un an cu un ... (vezi toată discuția)
Stabilire sediu social societate comerciala augustin2000 augustin2000 Buna ziua! As dori sa aflu daca se poate ca intr-un imobil compus din 3 camere, in care exista stabilite doua sedii sociale si un sediu secundar pentru 3 ... (vezi toată discuția)
Domicilieri de firme la sediul secundar in baza art. 3 lit. h din l51/1995 si art. 109 statutul profesiei SIMION BOGDAN BACIU SIMION BOGDAN BACIU Buna ziua,imi poate spune cineva(de preferat un avocat ce a facut acest lucru)daca la sediul secundar al unui cabinet de avocatura se pot face domicilieri de ... (vezi toată discuția)