avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua, va rog cine ma poate ajuta cu un sfat, in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua, va rog cine ma poate ajuta cu un sfat, in luna noiembrie ...

buna ziua, va rog cine ma poate ajuta cu un sfat, in luna noiembrie am imprumutat un coleg cu suma de 4.500 lei, virament facut prin banca specificand clar imprumut pentru 2 luni de zile, bineinteles nici macar nu a fost vorba de vreo restituire dupa 2 luni ba, mai mult a trecut la tot felul de amenintati. in luna iunie am luat legatura cu un executor judecatoresc care a transmis catre locului de munca o adresa de executare dar, iar fara rezultat.Executorul judecatoresc pentru a-mi face actiune in instanta m-ia cerut f mult dar( zice ca asa este procedura si ma avantajeaza in instanta _ deci m-ia cerut toate convorbirile mele cu respectivul pe whatsApp, Intreb, eu cu vorbele mele pot depune o plangere de chemare in judecata a persoanei, Multumesc
Cel mai recent răspuns: teodorescu_mgv@yahoo.com , utilizator 13:57, 21 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani imprumutati far act la mana Adriana Anastase Adriana Anastase Am imprumutat bani unei prietene in strainatate fara act la mana dar am o conversatie pe Messenger in care ea imi zice ca :stiu ca am sa-ti dau 1900 euro ... (vezi toată discuția)
Am imprumutat bani si nu-i mai recuperez ioan74 ioan74 In urma cu un an am inceput sa imprumut un prieten cu diferite sume de bani. Banii i-am virat prin banca si am ca si dovada mesajele whatsapp prin care imi ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani împrumutați Daniella1981 Daniella1981 Bună ziua! Am avut o relație cu un bărbat, căruia i-am împrumutat, de-a lungul unui an ,3200 de lei. În luna decembrie, văzând că nu are de gând să ... (vezi toată discuția)