In urma cu un an am inceput sa imprumut un prieten cu diferite sume de bani. Banii i-am virat prin banca si am ca si dovada mesajele whatsapp prin care imi cere bani si recunoaste imprumutul. Pentru ca a trecut printr-o perioada grea i-am tot dat bani pana cand s-a adunat o suma destul de mare. Acum, cand am inceput sa-i cer banii (de vreo 4 luni) ma tot minte spunand ca-mi ramburseaza banii, insa nu am primit nimic. Cum pot sa recuperez banii de la el? Catre ce autoritati sa ma indrept cu plangerea? Multumesc
Trebuie sa formulați cerere în instanta pentru restituirea împrumutului.
Mesajele pe whatsapp pot fi probe pentru dovedirea împrumutului, extrasele/viramentele bancare la fel și martori dacă aveți.
Contactați un avocat și demarati urgent acțiunea.
Debitorul va fi obligat sa va restituie și cheltuielile de judecata ocazionate de acest proces.
Cat m-ar costa demararea unei astfel de actiuni? Ati putea sa ma ajutati dvs.? Si inca ceva: eu nu am buletinul persoanei respective si nu stiu nici adresa unde locuieste. Am numai CNP-ul, seria de buletin si nr de telefon. Este de durata o astfel de actiune? Multumesc
Onorariile sunt confidențiale și nu se avansează oferte pe forum. Putem discuta doar în particular. Găsiți datele de contact ale fiecărui avocat pe forum.