avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca am lucrat intre 18-20 iulie iar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca am lucrat intre 18-20 iulie iar analizele trebuie ...

Buna ziua! Daca am lucrat intre 18-20 iulie iar analizele trebuie sa fac in 26 iulie si daca nu le fac atunci primesc salariul pe cele 3 zile? Am si contract.
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2022
Timea30, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 18 August 2022
Da, primiți salariul.
Buna ziua! Desi am lucrat in 20 iulie eu sunt trecuta ca absenta nemotivata. Ce e de facut?
De ce v-a pontat nemotivata ? Aveti dovada ca ati lucrat ? daca da, sesizati ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata dar primesc doar 80 % din salariul net cuvenit popoviciu13 popoviciu13 Buna, sunt insarcinata de 2 luni. de cand am anuntat nu mai primesc salariul net cuvenit, ci doar 80 % .Se lucreaza doar cateva zile pe luna si asta de cateva ... (vezi toată discuția)
Demisie-art 81 pct 8 liveomars liveomars La insistentele angajatorului( nu mi-a dat salariul la timp,a chemat politia la serviciu si m-a dat afara din cladire) mi-am dat demisia cu art 81 pct 8 cu ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi recuperez carnetul de munca de la itm pentru a beneficia de somaj? violleta violleta Buna ziua, Pe data de 29 mai fetita mea a implinit varsta de 2 ani. As vrea sa stiu daca activitatea se reia dupa acesta data sau in functie de data ... (vezi toată discuția)