avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As dori sa întreb cât este de legal că un angajat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As dori sa întreb cât este de legal că un angajat al unei ...

As dori sa întreb cât este de legal că un angajat al unei primari să închirieze spatiu ,domeniul public aflat în fața unui spațiu comercial?
Dețin un magazin pe ,,un bulevard,, Intr un orășel iar între intrarea in magazin și soseaua principala exista aprox 10 metri ...un vecin și a depozitat bușteni ,lemne aprox un camion ( mare) in fata magazinului , blocând vizibilitatea magazinului, are dreptul pt că l a închiriat de la primărie pt o anumită periods!!!
Ce pot face? Unde să mă adresez?
Primăria nu face nimic ,am fost mi au spus că l au închiriat și atât, nu discuta mai mult!!

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie locuinta in spatiu comercial ContSters64816 ContSters64816 Buna ziua, Detin in proprietate un spatiu locativ care se preteaza pentru inchiriere ca si spatiu comercial.Pentru a schimba destinatia imobilului din spatiu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru "terasa" in fata magazinului meu stonemania stonemania Buna ziua. Sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns la o nelamurire a mea. De curand am deschis un magazin de bijuterii in Bucuresti, mai exact pe Bulevardul ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am teren in iasi,mostenire din 2002,care are iesire ... lenus_54 lenus_54 Buna seara, Am teren in Iasi,mostenire din 2002,care are iesire la strada principala(un bulevard).In fata terenului,intre gardul proprietatii mele si trotuar ... (vezi toată discuția)