avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua Angajatorul îmi scade tichetele de masa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua Angajatorul îmi scade tichetele de masa din venitul ...

Bună ziua
Angajatorul îmi scade tichetele de masa din venitul net realizat. Este corect?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:52, 22 Iulie 2022
Nu este corect , c/v lor este suportata de catre angajator...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu bogdan2309 bogdan2309 La un salariu brut realizat de 3798 lei cu tichetele de masa incluse in el am ramas cu un salariu net de 2307 lei. Am primit un avans de 600 lei iar rest de ... (vezi toată discuția)
Bonurile de masa adi71stefan adi71stefan este legal sau corect sa opresti contravaloarea bonurilor de masa din venitul net realizat de catre salariat ? este prima data cand mi se intampla asa ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa: se retine ceva din salariu ? TaraTara TaraTara Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca se retine o suma din salariul net pentru bonurile de masa (care nu apar in contract, nu stiu daca asa se procedeaza in ... (vezi toată discuția)