avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Functionar public constata fals in acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Functionar public constata fals in acte

Buna ziua! Sunt functionar public pe taxe si impozite in cadrul unei primarii de comuna. Am constatat faptul ca un contribuabil (samsar de masini) a facut fals in acte, in sensul ca a cumparat o masina pe care nu a inregistrat-o la primarie pentru ca nu a obtinut certificat fiscal. Apoi a vandut aceasta masina si pe contract a trecut nr. de inregistrare, a semnat si a stampilat. Mentionez faptul ca nr de inregistrare nu corespunde cu registrul de intrari-iesiri, semnatura nu apartine niciunei persoane din institutie si stampila contine date primariei dar difera de toate stampilele din institutie. ma tem ca nu este prima data cand recurge la acest lucru. Ce ar trebui sa fac eu acum? Daca se poate, va rog si o baza legala. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 11:09, 26 Iulie 2022
@mrays99 Multumesc mult de tot!!
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2022
ela_b84, utilizator
Daca prezentati speta la superiori, faceti-o in scris, cu numar de inregistrare, pentru ca sefii s-ar putea sa decida sa nu faca nimic... Parca nedenuntarea unei infractiuni intra tot in sfera penala?!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elemente constitutive ContSters126274 ContSters126274 Care sunt elementele constitutive ale infractiunii de fals si uz de fals? (vezi toată discuția)
Termen de prescriere fals, uz de fals si abuz in serviciu Rmilitaru Rmilitaru Am dat in judecata primaria si beneficiarul, cerand constatarea nelegalitatii unei autorizatii de construire, emise in 2006; la proces, in martie 2008, ... (vezi toată discuția)
Constatare prescriptie . panteraadi panteraadi Buna seara ...Plangere penala formulata pt. un presupus fals, invocat de partea vatamata cu privire la un act emis de o primarie in anul 1998 .Organului de ... (vezi toată discuția)