avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! M am angajat intr-o clinica privata in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! M am angajat intr-o clinica privata in data de 20 ...

Buna seara!
M am angajat intr-o clinica privata in data de 20 iulie renuntand la indemnizatia de crestere copil.Angajatorul imi promisese inainte ca salariul va fi minim 3000 lei,iar acum mi a zis ca mi da sub 2000 lei.Intrebarea este mai pot renunta la contract si sa revin la indemnizatie dat fiind faptul ca indemnizatia de crestere copil era mai mare?

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil pentru profesie liberala cpatenta cpatenta Buna ziua! Vreau sa va prezint o problema a unei prietene, medic, profesie liberala care trebuie sa ia o decizie zilele acestea legata de cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal 09 imediat dupa cic fara plata mami3tobe mami3tobe Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat: Am doi copii, unul are 6 si celalalt un an si 4 luni. Pentru cel mic am intarat in CIC pentru un an, dar pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am o intrebare. In iulie fac 1an cu carte de munca, pana acum am avut contract pe 8 ore, dar acum vrea sa imi faca la 4ore...eu sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)