avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua O persoană X cumpără o casă în urmă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua O persoană X cumpără o casă în urmă cu 50 ani ...

Bună ziua
O persoană X cumpără o casă în urmă cu 50 ani de la cuplu(soț - soție). Acuma dorește să facă contractul de vânzare cumpărare, doar că moștenitorii vânzătorului nu doresc să meargă să semneze contractul. Ce se poate face în acest caz? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare-cumparare robertinom robertinom Buna ziua, va aduc spre dezbatere urmatoarea situatie. Eu, impreuna cu 2 verioasare detinem un teren intravilan cu constructii, intabulat cu titlu de mostenire ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune fortata - contract autentic de vanzare cumparare lovit de nulitate relativa ? kamir kamir am un contract de vanzare cumparare in forma autentica din 2004 asupra unui teren aflat in indiviziune; la baza acestui contract a stat un ante-contract de ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare imobil rest din pret reprezinta intretinere corinabaluta corinabaluta Buna seara! Am si eu o nelamurire legata de o problema strict de drept. Speta: Vanzatoarea X vinde (prin contract de vanzare cumparare autentificat la ... (vezi toată discuția)