avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! În luna iunie s-a născut primul meu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! În luna iunie s-a născut primul meu copil si urmează ...

Bună ziua! În luna iunie s-a născut primul meu copil si urmează sa introduc dosarul de indemnizatie. În ultimii doi ani am avut 3 joburi diferite, iar la unul din acestea am lucrat doar 3 zile și am generat 350 lei venit net . Luna în care am generat acest venit ,practic este prima luna luata în calculul indemnizatiei. Am citit în lege ca o fracție,pt a fi luata în considerare tb sa reprezinte cel puțin jumătate din zilele lucrătoare din acea luna,practic pt venitul de 350 lei generat,am lucrat doar 3 zile lucrătoare în acea luna,dintr-un total de 21.

Întrebarea către dvs este : venitul menționat anterior(350ron) este luat în considerare sau se merge mai în spate cu o luna în care am generat venit?

Alte discuții în legătură

Baza calcul indemnizatie sarcina si lauzie/ maternitate PinkCat PinkCat Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un calcul pentru baza concediului de maternitate? Dilema mea este referitoare la cum se iau in considerare ultimele 6 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cu cm 2 ore oanalarisa oanalarisa Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa solutionez urmatoarea problema.In prezent sunt insarcinata in 9 saptamani,insa la actualul loc de munca mi-au facut ... (vezi toată discuția)
Calcul medie zilnica pentru concediu medical nm la oug158 aveno aveno NM la oug 158 precizeaza ca pentru calculul mediei zilnice se iau in considerare inclusiv indemnizatiile de CM respectiv zilele de CM. CAS mi-a respins ... (vezi toată discuția)