avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, na munesc Nicolae, in anul 1996 am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, na munesc Nicolae, in anul 1996 am renuntat la succesiune ...

Buna seara, ma numesc Nicolae, in anul 1996 am renuntat la succesiune in favoarea fratelui din anumite motive( urmand ca el sa reinapoieze partea care mi se cuvine ulterior) si el are 3/4 mama 1/4.Acum 20 ani am construit pe partea care mi se cuvine 2 camere si pod mansardat, fara autorizatie. In anul 2013 mi a facut act de vanzare sub semnatura privata atestat la avocat( mentionez ca nu sa putut face act la notar pentru ca nu avem act pe totata suprafata chiar daca la primarie platim pe toata suprafata de 50 de ani, 30 de metri nu apar in acte) pentru a deschide un proces de uzucaoiune si accesiune imobiliara. La primul termen mi sau cerut niste acte care nu am reusit sa le obtin in totalitate si de atunci nu am mai fost la tribunal.
Intrebarea mea este, pot merge la tribunal sa obtin acte autentice pentru terenul care mi la vandut fratele sub semnatura privata si acte pentru constructie facuta fara autorizatie?Sa renunt momentan la uzucapiune pana rezlov cu actele cerute.
Multumes frumos anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2022
nicolae12, utilizator

Alte discuții în legătură

Accesiune imobiliara nicolae242 nicolae242 buna ziua, ma numesc manea nicolae si as avea urmatoarea problema: in anul 1996 a murit tatal meu, care avea o actiune in valoare de 1.000.000 lei. in anul ... (vezi toată discuția)
Antecontract vinzare cumparare nicolae242 nicolae242 bna ziua fratele meu are 3\\4 din mostenire iar mama1\\4 in urma succesiunii.noi ceilalti 3 frati am renuntat in favoarea fratelui din anumite ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea de 30 de ani - contra unei hotarari definitive de revendicare imobiliara picassoo picassoo Buna ziua, Ieri am pierdut recursul cu toate ca am invocat in recurs uzucapiunea de 30 de ani pe codul civil din 1864, ni s-a spus ca e tardiv invocat, ceea ... (vezi toată discuția)