avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o firma medicala, de profesie sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o firma medicala, de profesie sunt asistent medical ...

Buna ziua,

Am o firma medicala, de profesie sunt asistent medical generalist licentiat, insa sunt asociat si administrator al firmei. Inteleg ca administratorul are dreptul de a lucra in firma fara a avea contract de angajare, insa fiind o entitate medicala, este necesar acest lucru?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:25, 25 Iulie 2022
Dvs decideți dacă sau nu este necesar ...legea nu va impune.
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Pentru a practica meseria de asistent obtinerea/ reinoirea avizului de munca de la OAMMR este obligatoriu.
Dvs. fiind administrator, nu este obligatoriu sa aveti CIM, dar daca doriti sa practicati meseria, avizul este obligatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajata asistenta medicala, la privat - dosar de personal rrramor rrramor Buna seara, Ma adresez dumneavoastra deoarece nimeni nu a reusit sa ma lamureasca intr-un aspect pe care urmeaza sa vi-l prezint. Sunt specialist Resurse ... (vezi toată discuția)
Cum se infiinteaza un cabinet de practica independenta de catre un asistent medical licentiat? rodis rodis Sunt asistent medical licentiat si as dori sa practic independent intr-un cabinet medical. Cum ar trebui sa procedez? Trebuie sa ma inregistrez la registrul ... (vezi toată discuția)
Care este incadrarea corecta? si cum o obtin? Aniladamacular Aniladamacular Care este incadrarea corecta? Si cum o obtin? Sa vedem daca spun corect... Asadar-de profesie asistent medical generalist. Din 1995. In anul 1999 examen ... (vezi toată discuția)