avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luarea in spatiu. Din anumite motive ,eu si sotia ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luarea in spatiu. Din anumite motive ,eu si sotia ...

DIVORT, FARA HOTARARE DEFINITIVA. Din anumite motive ,eu si sotia mea am hotarat sa divortam in 2004. La ultima infatisare nu ne-am prezentat cand trebuia ridicata hotararea definitiva. Nici azi nu am ridicat nici eu nici sotia hotararea definitiva. Certificat de casatorie nu mai avem pentru ca l-au oprit pentru anulare. In fapt noi am locuit si trait impreuna toti acesti ani. Acum vrem sa ne facem buletine, sora mea ne ia in spatiu, noi 2 avand buletine provizorii cu acelasi nume. La evidenta populatie ne trebuie certificatul de casatorie? Sau hotararea definitiva de divort ? Nu avem nici unul nici altul. Dar anexa 65 privind declaratie de renuntare la divort . a evidentei populatiei? Care este ordine de urmat ? Ne poate lua in spatiu fara aceste acte ? Ulterior le vom obtine, dar ne trebuie urgent buletine.
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 08:59, 25 Iulie 2022
Dacă divorțul s-a pronunțat și a rămas definitiv, aveți nevoie de sentința de divort, cu mențiunea ”definitivă și irevocabilă”. Pe lângă aceasta, vă mai trebuie certificatele de naștere, taxa de 7 lei, și sora dvs. cu actul de proprietate al casei pentru a vă lua în spațiu. Dacă nu aveți sentința, vi se vor face tot cărți de identitate provizorii, până o veți obține.
Mai puteți încerca la Starea Civilă de la locul încheierii căsătoriei să obțineți un certificat de căsătorie cu mențiunea de divorț, poate aveți noroc și este înscris divorțul pe act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie grava cu buletin expirat stefantoth stefantoth In luna februarie imi va expira buletinul in care am adresa actuala,propietatea socrului decedat acum doi ani.Primire in spatiu de la el nu mai pot primi si ... (vezi toată discuția)
Act de identitate fara act de spatiu handsu handsu Daca unei persoane i se expira buletinul de identitate , dar datorita unor imprejurari nefericite nu are domiciliul nicaieri ,apartamentul acesteia fiind ... (vezi toată discuția)
Apostila certificat divort din austria DAN_ZISU DAN_ZISU Va salut cu respect pe toti ! Problema acestei \\"apostile \\" este veche , dar nu am gasit solutii clare , sper sa ma ajutati . Tribunalul din Iasi a ... (vezi toată discuția)