Buna ziua,
La subsolul blocului ( spatiul unde este teava este folosit de unii locatari si este usa inchisa cu lacat) din 2021 curge in dreptul tevilor de la baie. Administratia a trimis un instalator sa verifice la mine in apartament daca curge ( am fost obligata sa il primesc).Eu am schimbat toate tevile cu tevi de cupru, in decembrie 2020 cu acelasi instalator ( de aceea am motivat ca nu curge de la mine, instalatia fiind noua). In cursul anului 2021 in fiecare saptamana acest instalator a venit permanent, inclusiv de Pasti, Craciun , ajunul Anului Nou " pt ca curge" ! Acum mi -a spus din nou ca iar curge, ca el trebuie iar sa vina sa vada. Am filmat si i-am trimis Presedintei dovada ca la noi nu curge, iar ea mi-a cerut sa chem eu un instalator ( pe care sa il platesc eu, ca sa nu mai curga in subsol, ca in caz contrar imi pune mie consumul de apa). Va solicit ajutorul ce pot face ca sa pot trai in liniste in casa mea ( imi platesc intretinerea la timp, nu imi plac certurile).
Va multumesc anticipat
Conform disp L nr 196/2018 asociatiile d eproprietari se infiinteaza cu scopul administrarii si asigurarii starii tehnice a partii comune de constructii si d einstalatii din condominiu
Daca defectiunea este la nivelul subsolului tehnic,acesta reprezinta parte comuna si intra in responsabilitatea exclusiva a asociatiei de proprietari