avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, acum se poate face gratuit bransarea la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, acum se poate face gratuit bransarea la gaz?

Bună ziua, acum se poate face gratuit bransarea la gaz?
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 09:09, 25 Iulie 2022
Clienții casnici ce doresc să se racordeze la rețeaua de energie electrică sau gaze naturale pot face asta în mod gratuit, după cum a fost stabilit acum doi ani.
Pentru mai multe informatii privind acest aspect, accesati linkul urmator: www.avocatnet.ro/articol_618...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! stiti daca se poate face bransare la energie electrica ... milikutza milikutza Buna ziua! Stiti daca se poate face bransare la energie electrica fara sa se mai achite taxa de bransare? Stiu ca se preconiza un Ordin prin care se reglementa ... (vezi toată discuția)
Buna seara. in decembrie a intrat in vigoare legea 290/2020 prin ... s.sttefan s.sttefan Buna seara. In decembrie a intrat in vigoare Legea 290/2020 prin care racordarea la energie electrica este gratuita pentru consumatorii casnici. In urma ... (vezi toată discuția)
Racordare la curent drept utilizator non-casnic? mihai_s1 mihai_s1 Se da urmatoarea speta: am inceput de cateva luni procedurile de bransare la reteaua de curent electric, la o anexa gospodareasca intr-un sat. Acum mi s-a emis ... (vezi toată discuția)