avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recurenta si validitate adeverinta pentru medicul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recurenta si validitate adeverinta pentru medicul de familie

Exista vreo regula ca medicul de familie are dreptul sa ceara adeverinta noua la fiecare vizita? Avem angajati care ne cer si de 2 ori intr-o luna adeverinte iar medicii sunt foarte suparati daca li se prezinta adeverinta anterioara, desi in termenul legal de 30 de zile. E drept vorbim despre angajati care isi iau de 2 ori pe luna concediu medical.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 26 Iulie 2022
In momentul in care eliberati o adeverinta, starea angajatului este una, dupa 2 saptamani poate acel angajat a avut vreun medical si atunci acea adeverinta nu se actualizeaza la dvs? ramane asa cu 0 zile de medical daca el intre timp a mai avut medical?
Nu este vreo regula ca medicul de familie sa ceara adeverinta noua la fiecare vizita a unui salariat.
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data adeverinta concediu medical split_ro split_ro Buna ziua, Am urmatoarea situatie. In data de 02.05.2017 m-am imbolnavit. Mi-am sunat doctora de familie pentru o programare. Am discutat sa ma prezint ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal Bianca_vlasin Bianca_vlasin Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai speciala si poate imi da cineva niste raspunsuri. Acum 2 luni am pierdut o sarcina mare, la 30 saptamani (cauza - ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Laura_89 Laura_89 Buna ziua, Sunt insarcinata in 25 de saptamani. Am inteles ca se poate acorda concediu prenatal incepand cu saptamana 28. Am epuizat concediul de odihna si ... (vezi toată discuția)