avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Caut un profesionist serios care se poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Caut un profesionist serios care se poate ocupa de ...

Buna ziua, Caut un profesionist serios care se poate ocupa de iesirea din indiviziune - teren padure 5 ha comuna Voinesti Iasi. Terenul are 3 proprietari, doi doresc iesirea al treilea locuieste in Germania si ne creeaza probleme inclusiv cu plata impozitelor. De 5 ani ii platim noi (2 proprietari) impozitele.
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cautati avocat unde se va judeca procesul.
Nu este ceva complicat dar este de durată.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cautati prin.rude, prieteni o recomandare pt un av specializat in civil din zona

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor ! bunica mea impreuna cu fratele au mostenit ... acn acn Buna ziua tuturor ! Bunica mea impreuna cu fratele au mostenit de la parinti un teren extravilan de 1,5 ha. Dupa decesul bunicii am facut succesiunea pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare cota indiviza din teren cu cf dana07 dana07 Buna ziua. va rog sa ma ajutati intr-o problema extrem de urgenta. Exista 13 ha de padure. Exista CF pe padure. Exista 3 proprietari pe CF. Conform ... (vezi toată discuția)
Cum se stabileste care partea fiecaruia, dupa iesirea din diviziune samblaky samblaky 1.Pe rol se afla rectificarea a 2 titluri de proprietate(eliminarea unor coproprietari), dupa care as dori iesirea din indiviziune, titlul fiind comun pentru 9 ... (vezi toată discuția)