avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Buna ziua! Posed o cladire cu destinatie mixta si am ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Buna ziua! Posed o cladire cu destinatie mixta si am depus ultimul ...

Buna ziua!
Posed o cladire cu destinatie mixta si am depus ultimul raport de evaluare in 2020. Cu noua lege nu-mi este clar daca impozitul se va calcula dupa grila notariala sau dupa raportul de evaluare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: kol29 , utilizator 13:36, 25 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite locale 2016 flo72 flo72 Buna seara, In noul Cod Fiscal care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2016 se precizeaza ca valoarea impozabila pentru cladirile nerezidentiale se ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe locale adrian_94 adrian_94 Speta : impozite pe cladiri calculate retroactiv din 2016 pana in 2022 inclusiv, pentru cladiri cu destinatie mixta , pentru care nu s-a depus raport de ... (vezi toată discuția)
Am in proprietate o cladire nerezidentiala. anul acesta mi-a ... Andrei_B3001 Andrei_B3001 Am in proprietate o cladire nerezidentiala. Anul acesta mi-a venit un impozit de 7.000 lei, in conditiile in care anul trecut am platit sub 300 de lei. Cu ... (vezi toată discuția)