avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Activitate desfășurată pe teritoriul României
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Activitate desfășurată pe teritoriul României

"[...] Prin activitatea desfășurată pe teritoriul României se înțelege activitatea desfășurată efectiv în România în scopul realizării de produse și prestări de servicii, indiferent de rezidența beneficiarilor”.

Un SRL din Romania, cu angajați care desfășoară o activitate de prestări servicii de ingineriei pentru clienți exclusiv din afara României se încadrează la "activitate desfășurată pe teritoriul României" ?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:54, 25 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da se incadreaza . In lege nu scrie de unde sa fie clientii firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva - serviciu non ue - pfa Bașar Andrei Bașar Andrei Buna ziua Vin către voi pentru ajutor deoarece am o nelămurire: 1.Am un pfa norma pe venit prestare servicii it către clienti din uk, întrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
Va rog, o clarificare pentru taxarea tva ! timtheone timtheone Am cautat pe foarte multe site-uri si forum-uri dar nu am gasit nicaieri ceva concret, care sa zica clar DA sau NU. Problema este in felul urmator: O persoana ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare- activitate dependenta cu un nerezident Olteanu Cornelia Olteanu Cornelia Daca o firma din Romania doreste sa incheie un contract de colaborare cu un nerezident ,persoana fizica (nu face parte din UE) pentru prestari servicii.Ce ... (vezi toată discuția)