avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Daca cumpar un autoturism, pe care vanzatorul l-a ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Daca cumpar un autoturism, pe care vanzatorul l-a cumparat acum ...

Daca cumpar un autoturism, pe care vanzatorul l-a cumparat acum 1 luna, acesta va datora impozit pe venit pe diferenta intre valoarea de cumparare si cea de vanzare?
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2022
elyzv, utilizator
Cel mai recent răspuns: elyzv , utilizator 08:17, 27 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cine cumpara autoturismul ? de la cine il cumpara ?
O Persoana fizica de la alta (care si-a trecut masina de 1 luna de pe persoana juridica pe persoana fizica)
la vanzarea unui bun din patrimoniul personal de la o persoana fizica la alta persoana fizica nu se datoreaza impozit . Cu exceptia imobilelor peste 450.000 lei.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara.urmează sa vând un imobil dobândit prin donație ... Kilona Kilona Bună seara.Urmează sa vând un imobil dobândit prin donație în anul 2001.Datorez 1%impozit pe suma încasată?Vă mulțumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Ce impozite trebuie sa plateasca o persoana fizica la vanzarea unui imobil 2019? iulian p iulian p Buna ziua! Imi puteti spune va rog ce impozite trebuie sa plateasca o persoana fizica in cazul vanzarii unui imobil achizitionat in 2007 prin credit bancar? ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil. ce impozit si taxe datorez? Ioan500 Ioan500 Am o proprietate imobiliara (teren si constructii), o parte din imobil fiind ocupata de un chirias. Anual depun DU la finante pentru venituri din activitati ... (vezi toată discuția)