avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Daca cumpar un autoturism, pe care vanzatorul l-a ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Daca cumpar un autoturism, pe care vanzatorul l-a cumparat acum ...

Daca cumpar un autoturism, pe care vanzatorul l-a cumparat acum 1 luna, acesta va datora impozit pe venit pe diferenta intre valoarea de cumparare si cea de vanzare?
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2022
elyzv, utilizator
Cel mai recent răspuns: elyzv , utilizator 08:17, 27 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cine cumpara autoturismul ? de la cine il cumpara ?
O Persoana fizica de la alta (care si-a trecut masina de 1 luna de pe persoana juridica pe persoana fizica)
la vanzarea unui bun din patrimoniul personal de la o persoana fizica la alta persoana fizica nu se datoreaza impozit . Cu exceptia imobilelor peste 450.000 lei.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce impozite trebuie sa plateasca o persoana fizica la vanzarea unui imobil 2019? iulian p iulian p Buna ziua! Imi puteti spune va rog ce impozite trebuie sa plateasca o persoana fizica in cazul vanzarii unui imobil achizitionat in 2007 prin credit bancar? ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil. ce impozit si taxe datorez? Ioan500 Ioan500 Am o proprietate imobiliara (teren si constructii), o parte din imobil fiind ocupata de un chirias. Anual depun DU la finante pentru venituri din activitati ... (vezi toată discuția)
Impozit cand cumpar apartament de la licitatiile organizate de anaf ContSters290573 ContSters290573 Buna ziua Daca cumpar de la o licitatie organizata de administratia finantelor publice un apartament mai trebuie eu ca si cumparator sa platesc 2-3% impozit ... (vezi toată discuția)