avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut o problema ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut o problema estetica la ...

Buna ziua.
Am si eu o problema.
Am avut o problema estetica la masina si l-al lasat la un service sa fie corectat vopseaua. Este vorba de o aripa stanga spate, o masina din 2013.
A 6-a zi dimineata am fost sunat sa merg pana la service, deoarece e ceva problema.
Ajungand acolo, am constatat ca masina a luat foc, si s-a ars interiorul, in zona soferului in totalitate.
Masina avea inchise toate usile, astfel (se pare ca) focul s-a stins din lipsa de oxigen.
Paguba este una destul de mare, tot interiorul trebuie schimbat, insalatie electica, calculatoare etc etc...
Service-ul nu recunoaste vina si nu vrea sa plateasca masina, spune ca era scurt circuit si el nu s-a atins la masina in zona unde s-a ars. Masina era recent adusa din germania, RAR proaspat facut, numere recent primite (nici nu am apucat sa pun numarul negru pe el), toate reviziile facute, distributie, ulei motor, cutie, etc etc.
Ceva idee unde sa apelez?
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2022
Jozsef.1234, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cilibeanu Silvia Georgiana , Avocat 20:30, 25 Iulie 2022
Trebuie sa va adresati instantei printr-o cerere de chemare in judecata in contradictoriu cu service-ul, prin care sa solicitati repararea pagubelor suferite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizie reprezentanta - expertiza auto M9M M9M Buna ziua, Am facut revizia la masina la reprezentanta, ajuns acasa am deschis capota si constat ca nu s'a schimbat nimic la motor (filtre, ulei etc.) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! ce sanse de castig as avea daca intentez un proces ... emiliapem@yahoo.com emiliapem@yahoo.com Buna ziua ! Ce sanse de castig as avea daca intentez un proces ptr vicii ascunse ... in urma cu o saptamana am cumparat o masina a unei cunostinte comune... ... (vezi toată discuția)
Cum pot preveni furt/inlocuiri de piese auto Vulturudac Vulturudac cum pot preveni furt/inlocuiri de piese noi cu altele uzate in service reprezentanta cu ocazia reviziei anuale obligatorii la o masina noua? (vezi toată discuția)