avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna ziua, Am primit o decizie de impunere de la ANAF ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna ziua, Am primit o decizie de impunere de la ANAF pentru ...

Buna ziua,
Am primit o decizie de impunere de la ANAF pentru o diferenta de plata la CASS corespunzătoare veniturilor pe anul 2017.
Datoria este cumva deja prescrisa?
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2022
suciuiulia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 22:17, 25 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este prescrisa . Abia s-a prescris anul 2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributie sanatate 2012 anaf alma_g alma_g Bună ziua, Am primit de la ANAF o impunere pe 2012 conform căreia trebuie să plătesc o sumă destul de mare la CASS pentru venituri din investiții ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere pentru stabilirea contributiei la sănătate pe anul 2015,implicit 2016 ANGELAANAANGELA ANGELAANAANGELA Bună ziua.Doresc să intreb in baza cărei legi, se trimit recalculari pe anul 2015,pentru sănătate la PFA sistem real. In 2016 am primit decizia de ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere anaf pt cass Carmen235 Carmen235 Bună ziua! Am primit o decizi de impunere pentru plata contribuției CASS pt 2015. Având în vedere ca eu în 2015 nu am fost în tara și nu am obtinut nici ... (vezi toată discuția)